Programa 5a Jornada Comunitat TI

Publicat per Ignasi Fernández el

El programa de la 5a Jornada Comunitat TI que va tenir lloc el 16 de novembre de 2018 a Pineda de Mar va ser el següent:

09:00 Recepció i “Cafè amb informàtica”

09.30 Benvinguda Alcalde

09:45 Contractació de serveis unificats d’impressió. L’experiència de Diputació de Barcelona, a càrrec d’Elena Montolí Bernadas, Subdirectora de Planificació i Serveis TIC

10:15 Estat del projecte BASIC (BAse de Sistemes d’Informació i Comunicacions) – Inventari TI. A càrrec d’Eva  Guijarro, cap d’Àrea de Coneixement i Tecnologia del Consorci Localret

10.30 Experiències de solucions d’hiperconvergència.  

  La filosofia i funcionament de la solució Simplivity HP Enterprise a càrrec de Almudena Navarro, Consultora de tecnologia HP Enterprise.

Solució HP Simplivity a càrrec del Ricardo González Cap d’Informàtica Ajuntament de Valls.   

  Solució Hiperconvergència amb programari lliure a càrrec de l’Ajuntament de Salou

11.15 Esmorzar a càrrec de “Los Extremeños”

11:45 Tendències i futur del punt de treball final

     Escriptoris virtuals amb programari lliure a càrrec de l’Ajuntament de Salou.  

     Escriptoris virtuals amb CITRIX i ZeroClients a càrrec de Joan Moyano SYSOPS de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

    Experiència i evolució del lloc de treball digital, exemple de l’administració pública a la ciutat de Munich a càrrec de Jordi Suñer. VP Product Management – ASG Workspaces.

12:30  El paper de les eines informàtiques com a evidències en relació a les investigacions sobre corrupció als Ajuntaments.   A càrrec de don Juan Daroca, Inspector del Grupo II de Delincuencia Económica y Blanqueo de Capitales de la Policía Nacional

13:30  Presentació de la proposta: “Un dia d’erasmus a l’Ajuntament de…”  a càrrec de Roger Gibaja, Cap de Sistemes de l’Ajuntament de La Garriga.

13:45 Presentació del projecte: Indicadors de qualitat TI (quadre d’indicadors de referència, catàlegs de servei). Com posar en valor la feina de TI dins de les organitzacions.  A càrrec de Ignasi Fernández, Cap d’Informàtica i Sistemes d’Informació de l’Ajuntament de Pineda de Mar.  

14:00 Taula oberta i conclusions

14:15 Cloenda

14:45  DINAR al Restaurant Pura Brasa de Pineda de Mar 

Categories: jornades

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *